New Princess DressUp D! Ücretsiz Apk

3

New Princess DressUp 3D! Ücretsiz Apk yeni Prenses giydirme, Nintendo'nun Yeni Prenses serisinden büyüleyici bir oyuncaktır. New Princess DressUp 3D! Ücretsiz Apk oyuncak çok etkileşimli bir oyuncak bebek ve birçok özelliği ile çocuğunuzun kişiliğini geliştirmesine yardımcı olacak.
Geliştirici
Bright Games 2021
Sürüm
3
Güncelleştirmek
28 Temmuz 2021
Gereksinim -leri
4.4 ve sonrası
Boyut
65M
Şu anda sipariş ver
Google Play

Bu uygulamayı bildir

Tarif

New Princess DressUp 3D! Ücretsiz Apk yeni Prenses giydirme, Nintendo’nun Yeni Prenses serisinden büyüleyici bir oyuncaktır. New Princess DressUp 3D! Ücretsiz Apk oyuncak çok etkileşimli bir oyuncak bebek ve birçok özelliği ile çocuğunuzun kişiliğini geliştirmesine yardımcı olacak. Bir giydirme oyunu kazanarak köyünüzün yeni kraliyet prensesini taçlandırmaya hazır, otantik görünümlü bir prenses içerir. İşte çocuğunuzun kişiliğini geliştirmek için kullanabileceğiniz oyuncağın bazı özellikleri. My Talking Angela 2 Apk İndir

New Princess DressUp 3D

New Princess DressUp 3D! Ücretsiz

İçerik

Yeni Prenses giydirildiğinde, imzasını taşıyan parlak kırmızı, beyaz ve pembe renklerini yakacak. Ticari marka silahı, bir veya iki farklı boyutta gelen altın, kanatlı bumerangıdır. Ayrıca bumerangın uzunluğunu, her zaman çocuğunuzun yanında olacak şekilde değiştirebilirsiniz. Bir kontrol pedi vasıtasıyla tutmadan yukarı ve aşağı ateşlemek de mümkündür, bu da tek atışta birden fazla nesneyi hedeflemenize olanak tanır. Bu, arabalar ve kamyonlar gibi hareketli nesneleri hedeflemek için çok yararlı olabilir. Hatta bir arka ışık içerir, böylece küçük kızınızın karanlıkta düşmanlarına nişan aldığını görebilirsiniz!

Yeni Prenses mayosunu giydiğinde, siyah desenli uzun beyaz elbisesini öne çıkaracak. Saç modeli bir taç şeklindedir ve ona kraliyet görünümünü verir. Bir düğmeye dokunarak resmi elbisesi ve plaj kıyafeti arasında geçiş yapmak da mümkün! Prensesin geleneksel Japon kostümü, kenarları fırfırlı kimono tarzı bir bikinidir. Bu kostümü daha gerçekçi hale getirmek için bikini ile gitmek için file çoraplar ekleyebilirsiniz.

New Princess DressUp 3D! Makover Games Ücretsiz Apk İndir

Yeni Prenses Giydirme 3D Apk’nin iki modu vardır – biri okul saatlerinde prenses olarak oynamanıza izin veren “Okul Üniforması” ve diğeri yazılımı kullanarak kendi okul üniformalarınızı oluşturabileceğiniz “Sketch” modu. “Okul Üniforması” modunu seçerseniz, çocuğunuz bu duruma uygun geleneksel elbisesini ve ayakkabılarını alacaktır. Ayrıca okul çantası, okul şapkası ve tenis raketi ve voleybol seti gibi spor malzemeleriyle birlikte sınıf görüntüsünü giydirme apk’ye yükletecek. PSP kartı da pakete dahildir.

Giydirme oyunu oyun

Yeni Prenses Giydirme 3D Apk, oyuncunun ekrandaki kaydırıcıyı kullanarak yüz ifadelerini değiştirmesine de olanak tanır. Bu ona çok çeşitli farklı ifadeler verir ve sadece mutluluğunu veya üzüntüsünü göstermesine değil, aynı zamanda flört etmesine veya ağlamasına da izin verir. Üzgün ​​veya mutlu olduğunda bile kıyafetini değiştirebilirsiniz. Prenses giydirme oyunu, prenses için ayakkabı, üst, elbise, eldiven ve saç bandı ile tamamlanan bir dizi farklı kıyafet içerir. Bazı kıyafetler, kapüşonlu üst, mavi üst ve pelerinli “Külkedisi” elbise, mor üstlü “Uzun etekler” ve pelerin, sevimli bir çift pembe tavşan kulaklı “Bebek bebek” kıyafeti ve diğer kıyafetler bikini, okul üniforması, mini elbise ve diğerleri gibi.

New Princess DressUp 3D prenses

Bu New Princess DressUp 3D Apk’yi satın aldığınızda, varsayılan olarak bu uygulamanın esnekliğine bir örnek olan bir karakter pozu ile birlikte gelir. Pozu, indirmiş olduğunuz prenses giydirme oyunu karakterleri ile birebir eşleşene kadar değiştirebilirsiniz. Ayrıca, Yeni Prenses Giydirme 3D Apk, çeşitli popüler Disney karakterlerini ve etkinliklerini tasvir eden çeşitli farklı çıkartmalarla birlikte gelir. Bu çıkartmalar prenses kostümlerinize ekstra lezzet katar.

Oyna prenses giydirme oyunu ve makyaj

Ayrıca bu üründe elbiseler için aksesuarlar da bulabilirsiniz. Birbirinden farklı küpe ve bileklik çeşitlerimiz mevcuttur. Kostümlere uygun çeşitli şapkalar ve peruklar da var. Bu aksesuarlar iki farklı stilde gelir. Bir stil atkuyruğu, diğer stil ise örgü şeklinde gelir.

Penses giydirme oyunu ücretsiz

Bu kostümlerle veya bu konuda herhangi bir Disney kostümüyle ilgileniyorsanız, Zuken tarafından sağlanan New Princess DressUp 3D Apk’yi kontrol ettiğinizden emin olun. Bu ürün ile sadece çok çeşitli kostümlerle oynamakla kalmaz, aynı zamanda kendi kostümünüzü yaratma şansına da sahip olursunuz. Fiyatı da çok uygun, bu yüzden kesinlikle buna değer. Yüksekte Çalışma Eğitimi

Görüntü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.